Z pivnice ukradli ručné náradie a vajcia. Traja ukradli železné profily. Policajti obvinili zlodeja peňazí, Ukradli radiátory a sanitu

24.02.2011 Celý región

Z pivnice ukradli ručné náradie a vajcia: Vranovský policajný vyšetrovateľ vzniesol včera obvinenie pre zločin porušovania domovej slobody a prečin krádeže 24 ročnému mužovi z obce Hlinné (okr. Vranov n/Topľou) a 31 ...
Obvinená dvojica prišla 15.12.2010 v čase okolo 02:00 h k jednému z domov v Hlinnom. Cez neuzamknutú bráničku vošli do dvora a následne z neuzamknutej pivnice v suteréne domu ukradli motorovú pílu, uhlovú brúsku, elektrickú vŕtačku a 30 slepačích vajec. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 588,84 €. Ešte v ten istý deň však vo večerných hodinách mladší z obvinených spolu so svojím známym vrátili ukradnuté veci poškodenému. Polícia staršieho z obvinených stíha na slobode, mladší je väzobne stíhaný pre inú predchádzajúcu trestnú činnosť a je umiestnený v ústave na výkon väzby. Krádež polícií oznámil 19.1.2011 poškodený.

Za šalát nezaplatil a jeho zvyšky zahodil na veci:
Z prečinu krádeže obvinili včera prešovskí policajti 45 ročného Prešovčana.
Počas včerajšieho popoludnia prišiel obvinený do jedného z prešovských obchodných domov. Na predajnej ploche si otvoril vajíčkový šalát a postupne ako sa presúval k pokladničnej zóne ho jedol. Keď prechádzal okolo oddelenia s textilom zahodil plastový kelímok so zvyškom šalátu k veciam, ktoré zašpinil. Následne pri pokladni zaplatil len za dva rožky. Potom ako prešiel cez pokladňu ho však zastavil pracovník bezpečnostnej služby, ktorý aj privolal políciu. Krádežou spôsobil obvinený škodu 0,63 € a zašpinením vecí 5,77 €. Keďže za obdobný čin bol v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch postihnutý blokovou pokutou, tentokrát je už obvinený z prečinu krádeže.

Traja ukradli železné profily:
Na polícií v Poprade oznámil v pondelok (21.2.2011) 60 ročný Popradčan krádež železných profilov.
Počas nasledujúcich dní policajti zlodejov vypátrali a včera ich aj obvinili. Z prečinu krádeže je obvinený 17 ročný Popradčan a dvaja muži z obce Arnutovce (okr. Spišská Nová Ves) vo veku 18 a 25 rokov. Obvinená trojica v dobe od 17.2.2011 do 19.2.2011 ukradla z voľne prístupnej plochy vedľa Hozeleckého potoka pri futbalovom ihrisku v popradskej mestskej časti Stráže pod Tatrami dva železné profily tvaru písmena \"I\". Každý bol o dĺžke 7 metrov, výške 50 cm, hrúbke 1 cm a váhe 1,5 tony. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 1 100. - €. Polícia všetkých troch stíha na slobode.

Policajti obvinili zlodeja peňazí:
Vranovskí policajti vypátrali zlodeja, ktorý začiatkom februára ukradol peniaze z kancelárie istých zberných surovín vo Vranove.
Z prečinu krádeže bol včera obvinený 17 ročný mladík zo Sačurova, okr. Vranov n/Topľou. Ten 3.2.2011 v čase okolo 14:00 h prišiel do kancelárie zberných surovín, pričom využil nepozornosť pracovníčky a zo stola ukradol voľne položenú obálku so 700. - €. Obvinený je stíhaný na slobode.

Ukradli radiátory a sanitu:
Včera dopoludnia telefonicky oznámil na políciu vo Svite 57 ročný muž krádež vlámaním do objektov v Liptovskej Tepličke.
Zatiaľ neznámy páchateľ sa v dobe od 10.2.2011 do 23.2.2011 vlámalo do maštale, kováčskej dielne, obytnej časti a kancelárii. Po vylomení dverí vošiel dnu a ukradol odtiaľ 12 ks plechových radiátorov, 3 ks pisoárov, 4 ks umývadiel, 4 ks vodovodných batérii a jednu záchodovú misu. Krádežou a poškodením tak spôsobil škodu 900. - €. Prípad vyšetrujú policajti zo Svitu ako prečin krádeže.
 

Vyberte región